Kryefjala Logo

Romeo distancohet nga Heidi?”Nuk ke vlerësuar asgjë,më ke therur”

26 Shkurt, 2024 | 9:10 am

Duket se nuk kanë ende një fund diskutimet midis Heidit dhe Romeos pasi ky i fundit dyshon tek partnerja e tij.
Ata kan debatuar sërisht dhe Romeo nuk është kursyer:

Heidi: Unë jam një njeri i ftohtë por nëse ka një rob që ka vërtetë ndikim je ti, kështu që. Unë jam lëkund dhe jam çorodit që tek pjesa tek ty, e kam humb qartësinë vetëm se kisha siguri, unë nuk kam asnjë lloj problemi me asnjë, s’reagoj fare, as më prek asgjë ca thonë të tjerët.

Romeo: Pse Mua s’më prekin gjërat e tua? Nuk më prekin mua veprimet e tua? Pse më çon në gropë, a je në terezi? Ça vë në diskutim ti?
Heidi: Ça po vë në diskutim?
Romeo: Nëse ka një gjë që më ka çorodit është kjo e jotja, më ka çuar gropë, më ka therr.
Heidi: Unë të kam ther ty?
Romeo: Po m. Ça vë në diskutim?
Romeo: Mos bëj lojëra fjalësh.
Heidi: Kapu me veprimet e mia që kanë qenë kundër teje, të kam lënë në betejë.
Romeo: Për çfarë ndodhi e gjithë kjo?
Heidi: Për fajin tim, nuk është për fajin tim gjithsesi, dhe nuk e di pse, nuk ke vlerësu asgjë tjetër dhe unë dal sikur s’kam bërë asgjë për ty.
Romeo: E ke gabim, s’kam bërë këtë.

Të ngjashme