Robert Berisha: Nora përveç hartimeve në fillore, nuk ka shkruajtur kurrë një tekst kënge!

6 muaj më parë

Marrëdhënia e Norës dhe Robertit vazhdon të përflitet ndonse kanë shumë vite të ndarë.

Së fundmi, gjatë një interviste, Roberti është pyetur nëse kënga e re e Nora Istrefit “Më mungon”, i dedikohet atij.

“Kjo pyetje mund tu bëhet rep-artistave se vetëm ata shkruajnë tekste. Nora përveç hartimeve në shkollë fillore nuk ka shkruajtur asnjë tekst shkruan tjetër kush për neve dhe paguajmë. S’besoj se ja ka dedikuar dikujt”.- shprehet Roberti.

Të ngjashme