Kryefjala Logo

Robert Berisha i bën kërkesën e çuditshme Arjola Demirit: Fëmijën e katërt e bëjmë bashkë!

26 Maj, 2022 | 1:02 pm

Aktorja Arjola Demiri ka qenë e ftuar në “Robi Plaket kur don vet”. Gjatë bisedës me Robert Berishën, ai i është drejtuar duke e pyetur për fëmijët e saj e e ka pyetur për të katërt.

Arjola menjëherë e ka korigjuar duke i thënë se ka tre fëmijë dhe Roberti për të dalë nga situata i ka thënë që të katërtin ta bëjnë bashkë.

“Të na dal fëmija me këmbë 50 o Robert”- ka thënë Arjola ku moderatori sërish ka vazhduar duke i thënë ta bëjnë djalë.

“Unë dua vajzë”- ka thënë Arjola e është pasuar nga Roberti duke i treguar se është ekspert vajzash. Rikujtojmë se Roberti ka dy vajza nga marrëdhëniet e mëparshme.

Të ngjashme