Thursday, October 21, 2021

Latest Posts

Ritvana e Për’puthen : “Meshkujt shqiptar nuk janë gjë në shtrat”, konkurentja sqaron deklaratën

Për’puthen ka rinisur dhe pjesëmarrësit duket sikur kanë “shekuj” që janë mësuar me praninë e njëri-tjetrit, rrjedhimisht ngacmimet, debatet dhe akuzat nuk janë kursyer këtë fillim sezoni të ri.

Një prej konkurentëve ka akuzar Ritvanën, vajzën e parë që hyri në emison, se në dhomat e zhveshjes e ka dëgjuar teksa bisedon me vajzat e tjera duke thënë “Nuk e di pse, po sa më shumë ditë kalojnë, mendoj që meshkujt shqiptarë nuk janë asgjë në shtrat”, konkurenti që bëri këtë akuzë shtoi duke I drejtuar pyetje nëse problemi në këtë mes qëndron tek vajza vetë,

Ridvana menjëherë ka mohuar këtë deklaratë duke sqaruar se e vërteta është krejt ndryshe.
Unë e kam thënë këtë fjali?! Jo, jo, jo, nuk e kam thënë këtë fjali. Unë nuk kam provuar meshkuj shqiptarë dhe më duket shumë diskutim i cekët, për mendimin tim. Ne thjesht po bënim shaka dhe ishte një pjesë e humorit. E ke dëgjuar shumë gabim.” – tha Ridvana

Më pas ajo u mundua të shpjegonte situatën e vërtëtë : “Po ndihmoja Mikelën me fustanin dhe më tha: ‘S’ndihmojnë çunat bla, bla, bla’. Edhe i thash: ‘Hë, s’janë meshkujt shqiptarë gjë?’. Po bëja shaka me të, kjo ishte pjesa e saj. Nuk kishte lidhje fare me seksualitetin”

Latest Posts

Don't Miss