Kryefjala Logo

Rita Ora më e pasur se sa burri!

9 Shtator, 2023 | 1:22 pm

Pasuria neto e Rita Orës mendohet të jetë rreth 30 milionë dollarë. Nga ana tjetër bashkëshorti i saj Taika Waiti ka një vlerë neto që është shumë më pak se gruaja e tij.

Me gjithë titujt e tij të shumtë në aktrim dhe regji, regjisori ka një vlerë neto prej 13 milionë dollarësh, që është më pak se gjysma e pasurisë së gruas të tij. Momentalisht Rita Ora është në jurinë e “ The Voice”.

Muzika, roli i saj si gjyqtare dhe bashkëpunimet me kompani të mëdha si imazh i tyre ka bërë që të gjitha të përkthehen në fitime të mëdha për Rita Orën.

 

Të ngjashme