Kryefjala Logo

Rita Ora foli për Dua Lipën dhe tha…

22 Shtator, 2023 | 2:42 pm

Dj Diplo e përshkruajti me fjalën “shqiptare” Dua Lipën, ndërsa Rita Ora dha një brohorimë mori duartrokitjet e publikut.“E bukur”-ishte fjala me të cilën Rita e përshkroi Duan.
Vajzat janë komentuar shpesh për marrëdhëniet jo të mira me njëra-tjetrën. E ndërsa nga ana e Ritës kemi komplimente nga Dua Lipa deri tani ka patur vetëm heshtje. Por jeta është shumë e gjatë…

Të ngjashme