Riniani tha se eshte ndare nga e dashura ruse, por veprimi i saj tregon te kunderten

2 vite më parë

Rinian Leka eshte nje nder konkurrentet e fundit qe eshte futur ne Perputhen i cili sigurisht terhoqi vemendjen e vajzave.

Pas futjes se tij u diskutua qe Riniani ka nje lidhje me nje vajze ruse, per te cilen ai tha qe jane ndare pas 8 vitesh marredhenie dhe kane bashkejetuar por nuk kane qene te martuar.

Por e dashura e tij tregon te kunderten. Faqja Padorashka ne Instagram ka publikuar disa foto te profilit te te dashures se Rinianit. Ajo vazhdon mban ende fotot me te.

Pra, sapo na futi dyshimet qe ata nuk jane ndare por vazhdojne dhe thjesht Riniani ka ardhur per pak fame se nusen e vertete e ka ne shtepi.

 

Të ngjashme