Wednesday, December 8, 2021

Latest Posts

Rina Balaj shtatëzënë për herë të parë?Foto që qarkulloi rrjetin

Rina ka befasuar me foton e fundit që ka postuar me barkun e rrumbullakosur, kështu filluan aludimet se Rina është shtatzënë për herë të parë.

Por kjo me sa duket nuk është e vërtetë dhe është vetëm një photoshop nga fansat e saj, të cilët mezi presin që Rina të ketë një bebe.

Rina e mori me shumë sportivitet këtë’modifikim’ duke e hedhur në faqen e saj zyrtare me shkrimin ‘Cute'( e lezetshme)

Latest Posts

Don't Miss