“Tik tak”- Rikthehet fuqishem Young Zerka, publikon dy super projekte!

8 muaj më parë

Young Zerka eshte rikthyer fuqishem ne muzike. Mbremjen e djeshme ai ka publikuar  dy kenge.

“Tik Tak” e cila eshte nje klip i realizuar ne stilin barok dhe me nje degjim te ngulitet ne kujtese.

E menjehere pas saj vjen nje bashkepunim me OG Merks me titull “Tirane-London”. Gjithmone Young Zerka ka bere dallim me stilin e tij te vecante ne muzike.

Të ngjashme