Kryefjala Logo

Rezarta e thotë qartë pse nuk është gati për një shtatzëni të dytë

21 Tetor, 2022 | 11:56 am

Rezarta Shkurta është prej vitesh e plotësuar me një vogëlushe që e ka quajtur, Hera. Ajo e ka bërë më të bukur jetën e mami Rezit dhe babi Ermalit. Por a do të donte Rezi ta zgjeronte familjen e saj të bukur?!

Kjo është një nga pyetjet më të shpeshta që i bëhet këngëtares nga mediat dhe së fundmi edhe nga ndjekëesit e saj në rrjetet sociale. Megjithatë këngëtarja e ka një përgjigje, ajo thotë jo.

D67AB0E9 9EB0 4245 B632 0CE4753E19B9

Besoj se tani jemi mëse të qartë kështu që mos e pyesni më!!

Të ngjashme