Kryefjala Logo

Reperi shqiptar u kthye në Shqipëri dhe nisi të komentojë koleget artiste (për pamjen e jashtme)…

2 muaj më parë

Pas gjashtë vitesh jetese në Zelandën e Re, Big Basta dhe partnerja e tij Vesa Luma kanë vendosur të rikthehen përfundimisht në Shqipëri. Vesa ka qenë më aktive në intervista, ndërsa Bigu ka vendosur të jetë më distant nga mediat, por jo nga ato sociale. Po ti hedhësh një sy profilit të tij në Facebook do të vësh re statuse thumbuese. Njëlloj si ky për koleget e tij këngëtare të cilat i duken të gjitha njësoj. Për kë ta ketë Big Basta specifikisht?!

IMG 7519

Të ngjashme