Kryefjala Logo

Reagimi i Vera Grabockës kur e bija Linda recitoi me të atin Timo Flloko në Butrint. Video që do t’ju prekë.

12 Korrik, 2023 | 5:32 pm

Fundjavën e kaluar Timo Flloko mblodhi yjet në Butrint, ku dha një natë shumë emocionuese për të gjithë të ftuarit.

Një nga momentet më të bukura të mbrëmjes ka qenë teksa në skenë u ngjit vajza e Timos dhe Vera Grabockës, Linda. Ata recituan si babë e bijë e në këtë moment drithërues ka qenë pikërisht Vera Grabocka e cila i ndiqte nga regjia dhe duket shumë e emocionuar.

Linda kishte udhëtuar nga California ku dhe jeton për të qenë prezente në këtë natë të veçantë për familjen.

Të ngjashme