Kryefjala Logo

Rastësia që bëri prapë bashkë Mozzik dhe Loredanën…

17 Qershor, 2022 | 10:25 am

Ata kanë qenë një nga çiftet më të komentuar të showbizit shqiptar për bashkimet dhe ndarjet e tyre. E kemi fjalën për Mozzik dhe Loredanën të cilët jo vetëm që nuk janë më bashkë por nuk e ndjekin njëri-tjetrin as në rrjetet sociale.

Por dje kanë publikuar të dy bashkëpunimet e radhës njëkohësisht por mesa duket bashkëpunimi i Noizyt me Loredanën është klikuar më shumë se sa ai i Mozzik me Butrintin dhe Taynën.

59432516 DB82 421B AD11 2C48065ADD6D FBD623D6 5788 47D7 9AA0 DCFC06559669

Të dy si Mozzik edhe Loredana kanë qenë të ftuar në këto këngë pasi ato nuk janë krijimet e tyre, megjithatë verën e kemi përpara kështu që me siguri të dy këngëtarët do të kenë mundësi të shpalosin gjithë talentin e tyre.

Të ngjashme