Pushimet më të shtrenjta kush i bëri?

2 muaj më parë

Tashmë me nisjen e verës dihet që lufta më e madhe është ajo e pushimeve. Gjithë personazhet VIP zgjedhin destianacione luksoze dhe të veçanta.

Por mesa shohim nga rrjetet sociale deri më tani, pushimet më të shtrenjta janë ato të Angela Martinit. Angela ka zgjedhur sërish Mykonos për të pushuar, njëjtë si vitin e kaluar. Ndonse pushimet e Angelës duken gjithmonë mjaft të kushtueshme por dhe argëtuese.

Ajo zgjedh ti kalojë në jahte e nëpër vila luksoze ku nuk mungojnë fotot që na bënë zili të gjithëve.

Të ngjashme