Publiku eleminon një tjetër banor nga Big Brother VIP Kosova

1 muaj më parë

Mbrëmjen e sotme duke qenë se banorët e BB VK kishin shkelur rregullat duke folur me fjalë banale, duke hequr mikrofonin, duke folur për produksionin dhe në gjuhë të huajë e me shenja, produksioni ka vendosur të hap një nominim për të gjithë.

Ndonse duket se publiku vendosi të largonte nga shtëpia Gigiola Haverikun, e cila duket se kishte ndenjur shumë në heshtje gjatë kësaj kohe.

Ndonse duket se në skenë ka shprehur se nuk e meritonte ajo e duhej të dilte nga shtëpia Arta.

Të ngjashme