Kryefjala Logo

Pse u penalizua Bardhi nga Big Brother Vip3?

13 Janar, 2024 | 10:53 am

Bardhi ishte një ndër emrat e konfirmuar si banorët e BBV3, mirëpo duket këngëtari nuk do të jetë pjesë e këtij kasti që fillon sonte.

Thuhet se Bardhi është “penalizuar” nga produksioni duke i hequr mundësinë e konkurimit, pasi këngëtari konfirmoi hyrjen e tij në BBV në një nga koncertet e tij, duke u shprehur se po kërkonte që tani mbështetjen dhe votat e publikut.

Kjo gjë bie ndesh me rregulloren e spektaklit, ku banorët nuk duhet të konfirmojnë pjesëmarrjen e tyre pa nisur ende BBV,e aq më tepër të bëjnë “fushata” për grumbullim votash.

Të ngjashme