Thursday, December 2, 2021

Latest Posts

”Pse kaq njeri i keq jam unë?”Fjalë e Fifit pas kartolinës që mori në shtëpi

Vëllau i madh i ka futur banorët në një lojë, ata kanë marrë disa kartolina ku secili prej tyre duhej të shkruante një sugjerim për cilin do banorë me nga një kritikë.

Ajo që u kritikua më shumë ishte Fifi. Këngëtarja u revoltua duke thënë se unë nuk jam e tillë, dhe pyetja që ia bëri të gjithëve ishte kjo: “A qenkam njeri kaq i keq?”.

Si do të pozicionohet Fifi pas kësaj?Do të ndryshojë apo thjesht kartolinat do ta nervozojnë më shumë ngelet për tu parë.

Latest Posts

Don't Miss