Pse e ke inat Donaldin?Dhe Paloma nuk kursen aspak pergjigjen

7 muaj më parë

Gazetarja Rudina Demneri ose sic te gjithe e njohin me Paloma,ne nje bashke bisedim me ndjekesit ne Instagram ka zgjedhur ti pergjigjet nje pyetje rreth Donaldit.

“Pse e ke inat Donaldin” ishte pyetja dhe Paloma pergjigjet duke thene:

“Nuk e kam inat. Ashtu siç më gjykoni ju mua në disa momente, ashtu mund ta gjykoj edhe unë Donaldin te ndonjë situatë që nuk më pëlqen. Mos u ndikoni kaq shumë, sepse një situatë që unë e shikoj si jo të arsyeshme nuk do të thotë se mund të urrej një njeri. Nuk janë këto raste për tu urryer njerëz. Urrejtjet ose inatet kanë peshë për mua në situata shumë më të rënda se aq. Nuk e gjykoj Donaldin si njeri, sepse është super djalë, por gjykoj momente të lojës së tij”
Si gjithmone nuk ta kursen Paloma!

Të ngjashme