Protagonistja e klipit të Elgit Dodës, motra e Saimir Kodrës!

12 muaj më parë

“Fatal Love” ishte kënga e triologjisë të Elgit Dodës, ndonse vëmendjen tërhoqi modelja brune e klipt. Por prisni pak, ajo qenka motra e Saimir Kodrës.

Dona Kodra ka folur për “Ditë e re” ku ka treguar se kjo ishte hera e dytë që bashkëpunonte me Elgitin, ndonse dhe e fundit për të. Edhe pse producenti ka qenë shumë modest dhe punëtor.

Në anën tjetër ajo ka folur për marrëdhënien me Saimirin ku ka thënë se kanë shumë vite diferencë por ai e kupton shumë mirë artin. E pra ne se kemi ditur që Saimiri paska një motër pasi ka qenë shumë i fshehur për jetën personale.

Të ngjashme