Kryefjala Logo

Probleme me drejtësinë?Enca përgjigjet nga pushimet luksoze

30 Shtator, 2023 | 4:56 pm

‘Enca’ dhe ‘kanabis’ ishin fjalët kyçe të lajmeve pak ditë më parë kur  ndodhi edhe arrestimi i këngëtares pasi ju gjet bima e mbjellë ilegalisht në shtëpi.

Dhe ashtu siç ndodh rëndom,opinioni publik ishte më i “shokuari” sepse Enca u rikthye sikur asnjë gjemb të mos i kishte hyrë në këmbë.

Ato tashmë janë ditë të lëna pas dhe Enca ka vazhduar pushimet ndryshe nga pjesa tjerër e njerëzve që i janë rikthyer punës,ndaj siç edhe vetë këngëtarja thotë,ndihet “E bekuar”

Me një foto sensuale nga pushimet ajo ka reaguar në Instagram duke shkruar “Blessed”

 

IMG 2568 IMG 2569

Të ngjashme