Prisni pak mos ndoshta Yll Limani na prezantoi me të dashurën e tij?!

2 muaj më parë

Yll Limani është një nga artistët e rinj më të talentiar dhe të komentuar të momentit. Hitet dhe arti i tij janë gjithnjë në qendër të vëmendjes mediatike, ashtu siç është edhe jeta e tij private, por që artisti ka zgjedhur ta mbajë atë larg medias.

Por vetëm një orë më parë shohim që Ylli ka postuar fotografinë e një vajze në profilin e tij. Asaj i duken vetëm sytë dhe ngjyra e artë e flokëve.

Mos ndoshta është kjo vajza që i ka rrëmbyer zemrën Yllit tonë, apo ai thjesht na provokoi me këtë foto siç bën përherë shaka?! Kjo mbetet për tu parë në vijim…

P.S vajza në fjalë ka një ngjashmëri me Loredanën, kështu që nuk është çudi që të dy artistët të na kenë punuar ndonjë rreng…

Të ngjashme