Kryefjala Logo

Prisni pak! Arnita nuk kërcen për herë të parë në “Dancing” siç e shet Top-Channel

20 Shtator, 2023 | 2:44 pm

Dhe jo nuk është aspak e vërtetë që Arnita Beqiraj shfaqet për herë të parë para kamerave dhe aq më pak në një program kërcimi.
Vite më parë ish asistentja e Vera Grabockës provoi ethet e kërcimit në edicionin e tretë të “Dance with Me” madje madje si për ironi të fatit në shumë prej kërcimeve shoqërohej thuajse nga balerini që do ta shoqërojë në “Dancing with the Stars”. Nëse organizatotët e programit të kërcimit e kanë memorien afatshkurtër ne të Kryefjala.com e kemi shumë afatgjatë madje po ju kujtojmë disa nga momentet ku partnerja e Arbër Çepanit kërcen në skenë. (Kështu që nuk ngjitet për herë të parë)….

200A7B7F F1CB 4FAE 8CEC E4C2A4D036A4

 

Të ngjashme