Prishet serish miqesia e Jasmines me Olen!

2 vite më parë

Jasmina dhe Ola kanë qenë një nga dyshet më të diskutuara në “Për’puthen”. Ola u paraqit si armike e Jasminës në fillim të emisionit dhe zbuloi se ato kishin qenë shoqe e nuk flisnin më me njëra-tjetrën.

Gjatë një përballje në “Për’puthen” ato të dyja treguan se marrëdhënia e tyre u ndërpre pas një udhëtimi në Maltë. Gjithashtu vajzat thanë se më parë kanë jetuar bashkë dhe shpesh kanë pasur përplasje për gjëra të ndryshime në lidhje me jetesën dhe miqësia e tyre mori fund 2 vite më parë.

Mirëpo videot dhe fotot e publikuara në media e rrjete sociale tregonin gjithmonë të kundërtën. Ato të dyja u panë shpesh në shoqërinë e njëra-tjetrës, gjë që tregonte se armiqësia mes tyre nuk ishte fare e vërtetë, por është bërë e gjitha për efekt të spektaklit.

Mirëpo ky ribashkim mes mikeshave duket se nuk ka zgjatur shumë. Ola dhe Jasmina siç duket nuk janë më shoqe dhe për këtë flet Instagrmi. Ato të dyja nuk e ndjekin më njëra-tjetrën në këtë rrjet social, teksa vihet re se vazhdojnë të ndjekin pjesën më të madhe të ish-konkurrentëve të “Për’puthen”. Se çfarë mund të ketë ndodhur këtë herë mes dy mikeshave pritet ta mësojmë me kohën.

Të ngjashme