Kryefjala Logo

Prezantohet si konkurrent i ri, Sabiani futet mes Kejsit dhe Kristit!

9 muaj më parë

Mbrëmja e sotme është shoqëruar me shumë të papritura. Ku mes tyre si konkurrent i ri është prezantuar Sabiani.

Ai është futur menjëherë mes Kristit dhe Kejsit e pasi i ka takuar i ka thënë Kristit se bashkë do të flasin. Ndonse nuk dihet nëse kjo është një lojë apo Sabiani është sërish konkurrent.

Rikujtojmë se ai ka qenë kundër marrëdhënies së vajzës së tij me Kristin.

Të ngjashme