Tuesday, December 7, 2021

Latest Posts

Prek Ana e Perputhen: Kapa babin qe tradhetonte mamin!

Diten e sotme eshte transmetuar takimi i Argjendit dhe konkurrentes se re Anes. Ana ka rrefyer nje moment te veshtire te jeses pikerisht ndarjen e prinderve pas tradhetise te te atit.

“Prindërit e mi janë ndarë nga tradhtia. E kam pasur shumë të vështirë të besoj tek një mashkull, por unë besoj tek dashuria. Prandaj dua ta shfrytëzoj jetën, jeta është shumë e shkurtër merr kthesa të papritura. Mendoj se situata të tjera në jetë i kalon vetëm, ngrihesh vetëm aty kupton që jeta ka kthesa të papritura. Motrat dhe vëllezërit kanë qenë më të vegjël, ka qenë më e vështirë për mua. Se prindërit e mi janë martuar me dashuri dhe janë arratisur bashkë, mami ishte vetëm 17 vjeç. Ajo është shumë mirë me veten e saj tani dhe nuk mendon për një lidhje tjetër. Ajo është shembulli tipik i një gruaje që s’i ka lënë fëmijët për asnjë rast”, tha Ana.

Latest Posts

Don't Miss