Kryefjala Logo

Poetja Mimoza Ahmeti dënohet nga ligji pse riparoi shtëpinë!

15 Nëntor, 2022 | 10:30 pm

Ashtu siç e lexuat në lajm,Mimoza Ahmeti është vënë përpara ligjit me kërkesë të Prokurorisë së Tiranës dhe është dënuar më pas nga gjykata për ndërtim të paligjshëm.

Le të harrojmë për një moment kush është Mimoza Ahmeti dhe të pretendojmë se përpara ligjit jemi të gjithë të barabartë pa pasur rëndësi statusi në shoqëri,por poetja është dënuar të kryejë punë me interes publik për 40 orë.

E gjitha kjo pse?
Sepse Mimoza Ahmeti ka riparuar shtëpinë e saj të dëmtuar nga tërmeti.
Kujtojmë se episod të tillë e dëgjuam edhe disa kohë më parë me Bojken Lakon.
Ndërkohë që ne shkruajmë,disa qiellgërvishtëse po ndërtohen në qëndrën e Tiranës..

Të ngjashme