Kryefjala Logo

Po ju,e zbuluat cili çift ka kryer marrëdhënie në vilë?

30 Tetor, 2023 | 9:10 am

Nuk quhet rastësisht “Love Island” dhe aq më pak nuk krijohen çiftet kot.Në ishullin tonë të dashurisë kanë çelur lulet edhe pse ne të tjerët presim ditët e ftohta të dimrit.

Në darkën e së vërtetës,ishullorët zbuluan gjëra që mund të na shkonin nëpër mend,por nuk kishim asnjë konfirmim.Arlindi na tha se në ‘folenë e dashurisë’ ka bërë dashuri me Uedën!

“Personi që kam bërë dashuri është Ueda”-ka thënë Arlindi.”Kush puth më mirë Arlindi apo Aleksandros?”-ka qënë pyetja për Uedën e cila tha:”Arlindi me notën 100, për Aleksandrosin 4. Nuk është se jemi puthur shumë.”

Të ngjashme