Kryefjala Logo

Po ju në këtë debat e mendoni si Armina apo Fatma?

1 vit më parë

Në emisionin “Goca dhe Gra” u fol rreth puthjeve me partnerin në publik,para shoqërisë apo familjes.
Debati u ndez më së shumti midis Arminës dhe Fatmës të cilat ndanin ide komplet të ndryshme nga njëra tjetra.

Armina ishte kundër puthjeve në publik pasi i shikon si mungesë respekti duke u shprehur:”Nuk do ti fus llapën partnerit kur ato tjerët janë aty.Latë nam

Është gjë tjetër një puthje momentale,përqafim,puthje në faqe por kur ka puthje që zgjasin më duket mungesë respekti sepse është intimitet” -janë disa nga fjalët që tha blogerja Mevlani

Por në anën tjetër kemi Fatmën të cilën e konsideroi injorancë këtë qëndrim duke thënë:”Injorancë totale.
Është zgjedhja jote, jo mungesë respekti. Si është kjo puthje në faqe se nuk e ke vëlla. Çfarë halli ke ti se puth unë burrin tim se na habite domethënë? Unë jam puthur para babait tim dhe nuk po puthem para atij që i kam bërë kokën”

Po ju si e mendoni?

Të ngjashme