Pm propozon Sarah për fejesë?

2 muaj më parë

Sarah dhe Pm janë një ndër çiftet më të përfolur të momentit. Ndonse sonte ka ndodhur e papritura.

Sarah ka publikuar një foto të unazës të fejesës ku shkruan: ajo tha po! Mesa duket paskemi të reja. Ndonse deri tani nuk ka patur një reagim nga PM.

Rikujtojmë se pak kohë që PM i bëri një propozim të rremë.

Të ngjashme