Friday, January 21, 2022

Latest Posts

Plas sherri mes Ledianes dhe Sheiles ne stallen e lopeve!

Arditi, Sheila, Rezear dhe Lediana kane qene te ftuar ne “Ne Ferme” nga Ervin Kurti. Ata jane vendosur ne gare per te bere pune fshati, por duket se e kane marre aq seriozisht sa ka plasur sherri.

Sheila dhe Lediana kane nisur sherret per dengjet e barit, ku secila kerkon te sajen, sherr qe me pas i eshte bashkuar edhe Arditi duke ndihmuar Sheilen pasi ishin te dy kunder Ledianes dhe Rezearit.
E si perfundim se kush kishte me shume dengje nuk u mor vesh.

https://youtu.be/1vv1PRwImZk

Latest Posts

Don't Miss