Thursday, December 2, 2021

Latest Posts

‘Plas’ në BBV,Sara kundër Einxhelit dhe Beniadës:“U dolën tangat duke bërë twerk”

Beniada dhe Einxhel ishin një ndër çiftet më të pëlqyera gjatë provës javore duke kërcyer twerk.

Së fundmi Sara i ka thënë Einxhelit se se ato të dyja u zgjodhën si më të pëlqyerat sepse u dolën dhe tangat duke kërcyer.

Kjo deklaratë nuk u prit aspak mirë nga Einxhel dhe Beniada, të cilat i kërkuan llogari. “Keni kërcyer me prapanicë dhe në një moment u kanë dalë dhe ato. Kështu e mendova”, tha Sara.

Pjesë nga biseda:

Semi: Të isha unë nuk do reagoja aq butë, ti bravo (drejtuar Einxhelit)

Sara: Po i kanë dalë

Semi: The që pse nxorrët tangat ju…

Sara: Po

Einxhel: Si po? Mendon se ne fituam pse nxorrëm tangat?

Sara: Kërcyet me prapanicë dhe në një moment u dolën dhe ato

Einxhel: Dhe?

Beniada: Ai kërcim me prapanicë është

Sara: Epo është një gjë që mund t’i pëlqejë publikut

Einxhel: Unë e bëra dhe me pizhame, me tuta

Sara: Tani nga ky muhabet këtu të ngeli hatri?

Einxhel: Patjetër që më ngeli

Sara: Okay në rregull, kështu e mendova. Dhe ti nuk ke pse të thuash e fituat buxhetin prej nesh

Latest Posts

Don't Miss