Plas mes Sabianit dhe Monikes: Ti je tradhetarja!

5 muaj më parë

Ka nisur debati i cdo javshem persa i perket nominimeve. Ku dukej qarte se Ilirit i kishte mbetur hatri me Moniken.

Pas debateve te tyre ka nderhyre Sabiani nga studio, pasi ka treguar dashurine per Ilirin i ka thene Monikes:

”Pse behesh tradhetare hedh poshte ata qr te kane dhene doren”. Kjo k acaruar Moniken e cila ka shpjeguar se me Donaldin ka pasur marredhenie shume te mire qe ne fillim.

Me tej Sabiani ka vazhduar duke i thene: me lot krokodili paske qare kur ika une!

Të ngjashme