Kryefjala Logo

Plas keq mes Santianës dhe Shqipes: Ik o budallaqe

8 Janar, 2024 | 4:28 pm

Shqipja ka marrë një tepsi e një lugë dhe ka zgjuar nga gjumi banorët.

Santiana është bezdisur shumë nga ky veprim i Shqipes dhe e ka tërhequr nga krahu duke i thënë: Ti s’do flesh kurrë, se ti nga sot nuk ke për të pasur gjumë më. 100 herë na e ke prishur gjumin dhe s’të kemi thënë asgjë.

Shqipja: Ik o budallaqe se ty të shau dje Ganiu, dhe ti nuk mbrojte dot veten tënde.

Shqipja dhe Santiana nuk është hera e parë që debatojnë me njëra-tjetrën.

Santiana ka qenë shumë e afërt me Bucin dhe pjesën më të madhe të ditës e kalonte me të.
Ajo herën e fundit mori një surprizë nga i dashuri, ku e këshilloi që të vazhdojë lojën e saj dhe të tregojë veten. Ajo që pas takimit me të, nuk ka folur e as nuk është afruar më me Bucin.

Të ngjashme