Kryefjala Logo

Plas keq debati mes Lindës dhe Buçit në BBVK: I fejuar dhe i fute duart tjetrës!

15 Dhjetor, 2023 | 3:35 pm

Linda Halimi dhe Buci kanë debatuar ashpër me njëri-tjetrin, ku shkak u bë një koment negativ i konkurentit, i cili e quajti atë një këngëtare pa lidhje.

Situata degradoi kur ai e ka krahasuar zgjuarsinë e Lindës dhe Shqipes me dy lopë, ndërsa këngëtarja i tha atij që është i gatshëm që të shesë shpirtin dhe të bëjë çdo gjë për 200 mijë euro.

Buci: Këngëtare pa lidhje dhe person pa lidhje je për mua. Çfarë do të japësh në këtë lojë përveç banalitetit dhe gënjeshtave që ke dhënë pa lidhje.

Linda: Këngëtare pa lidhje e ka vlerësuar bota. Ti e ke poshtëruar veten publikisht. Ty të lënë vetëm që të mbushësh numrin.

Buci: Për çfarë arsyeje? E ty për çfarë të lënë këtu?

Linda: E di un se për çfarë më lënë këtu, e kam me mesazh.

Buci:  E din se si më dukesh ti dhe shoqja jotë Shqipja? Ju shikoj si dy lopë.

Linda: Kështu na shikon ti, na krahasove edhe me lopë. Ti e quan një femër me lopë.  Ti e tregon veten, thon budallen mos e pyt se të tregon vetë.

Buci: Ashtu je nga truri.

Linda: Unë e di që ti je në gjëndje të bësh çdo gjë për lojë, por pse del një njeri dhe e poshtëron veten në atë mënyrë, mua më kishte ardhur turp. Unë kam argumente, fakte dhe pamje që ti ia ke futur dorën vajzës. Ti je i fejuar. Me i than vetes që je burrë i fejuar dhe me ja fut duart tjetrës është turpi i botës.

Buci: Unë nuk ja kam futur duart, por ja kam kapur dorën vetëm për shkakun tuaj.

Linda: Ti je në gjendje të bësh çdo gjë për 200 mijë euro, ti shet shpirtin.

Të ngjashme