Planet e Luizit:”Del Fotinia me dëshirë dhe Kiara shpëton”

6 muaj më parë

Nga mbrëmë gjërat kanë ndryshuar.Tensioni është rritur dukshëm me televotimin midis Oltës dhe Kiarës.Luizi thotë se po doli Kiara ai do ti shkojë pas,Olta thotë po doli Luizi edhe une iki se nuk më eksiton loja me pak fjalë:Çorbë!

Publiku nuk e ka pëlqyer deklaratën e Luizit sepse është dukur sikur atij nuk i intereson mbështetja e tyre por të çojë Kiarën në finale dhe t’ia heqi këtë mundësi Oltës që nëse flasim për ‘lojë’ e ka bërë e vetme nga dita 1.

Së fundmi duke folur me Visin dhe Qetsorin,Luizi tha se Fotinia dëshiron të lërë shtëpinë,kështu Kiara rri sepse anullohet televotimi.Pyetja është:Sa desh duhen bërë kurban për Kiarën pasi nuk do të ishte hera e parë!

Të ngjashme