Tuesday, December 7, 2021

Latest Posts

Pese arsyet pse te gjithe po urrejne Moniken!

Monika Lubonja eshte nje aktore e njohur ndervite. Me futjen e saj ne shtepine e Big Brother ajo u prit shume mire. Por kjo “shume mire” u zbeh cdo dite e me shume kur Mona nxorri drakulen brenda saj.

Me poshte do tu listojme disa prej arsyeve se perse Monika nga e preferuara u kthye ne me te urryeren;

1. Kerkon me ngulm te beje nenemadhen e shtepise!

2.Ben dallavere dhe ngaterron dynjane nga mengjesi ne darke, duke mbledhur fjale sa ketej andej.

3. Luan me rregullin: 2 te nenes 2 te njerkes! Dy personazhe i mban afer 10 te tjere i gropos.

4.Perpiqet me mish e me shpirt te dale si nje zonje grua por perpiqet te hedhe gurin e te fshehe doren!

5. Ka krijuar percarjen mes brezave, fjale te cilen e nxit dhe e perdor shpeshhere!

E pra, Monika mesazhi eshte i qarte: Askush nuk te do me, qaj sa te duash luaj sa te duash qesh sa te duash, ne zemer mund te futesh lehte ama po dole more fund!

Latest Posts

Don't Miss