Kryefjala Logo

Përveç Shkodrës, çfarë e lidh Luizin me Gertin jashtë Big Brother?

17 Mars, 2023 | 5:02 pm

Luizi dhe Gerti janë të dy nga Shkodra por veç kësaj gjatë një bisede Luizi ka zbuluar se mamin e Gentit e ka patur mësuese në shkollën fillore.

Teksa po bisedonin Luizi ka pyetur Gertin për familjarët e tij.

Pjesë nga Biseda:
Luizi: Po mami?
Gerti: Mësuese.
Luizi: Ca shkolle?
Gerti: Ka qënë te shkolla e muzikës.
Luizi: Kush është nana jote?
Gerti: Donika, ka lëvizur, e kan dërgu..
Luizi: Ca vitesh ka qënë ajo?
Gerti: Deri në fund të 90-ës, ka dhënë gjuhë letërsi.
Luizi: Kur kam fillu klasën e parë unë, deri në fund të 90-ës, në 91 kam hy në klasë të parë. E kam pasur zysh fillore, Donika.
Gerti: Ca të ka dhënë?
Luizi: Të përgjithshme.
Gerti: Ka mundësi se ka dhënë edhe fillore.
Luizi: I ka pas vdekur burri apo djali.
Gerti: Ajo është.
Luizi: Tallesh. I ka pas lidh kali, po si?
Gerti: Ka pas një sëmundje të keqe, i ka vdek djali, e pastaj u martu me babin.
Luizi: Djali i Donikës je ti? Nuk ka pas gru më të bukur, më të mirë. E kam pas zysh kujdestare, deri në klasë të tretë, pastaj iku, na mori Valeria. A e di sa kam pa e pa? Kur të errësohet, do të marr te kamera ti them nënës ky është djali i Donikës.

Të ngjashme