Person i ri zakon i vjeter: Shpulla dhe puthje per Beatrixin njelloj si me Boren!

12 muaj më parë

Rikujtojme se takimi miliona klikimesh i Bores dhe Donaldit u komentua shume per gjestet e ketij te fundit ku e puthte dhe me pas e gjuante me shpulla ne forme loje.

Ne ate kohe psikologet u shprehen se gjestet e Donaldit ne perkthimin e gjuhes se trupit tregon pasiguri, xhelozi dhe posesivitet.

Te njejten gje ka bere sot edhe me Beatrix teksa i martonin brenda shtepise Donaldi puthte dhe gjuante me shpulla Trixen.

Epo kot s’thone njeri i ri zakone te vjetra!

Të ngjashme