Kryefjala Logo

Përsëri Edona:”Nuk e kam bërë kurrë para kamerave, por s’dua të them që s’do ta bëj atë.”

5 Nëntor, 2023 | 10:33 am

Përsëri Edona pasi është ajo që po mban ‘barrën’ e BBVK duke i dhënë shumë shikueshmëri.Patjetër një personazh i goditur sepse ngjall kuriozitet tek publiku dhe tipi i saj ekstravagant shet lajm.

Nuk do ishte hera e parë që Edona bën deklarata bombastike ku e fundit ishte ajo se meshkujt mund të mbesin shtatzëne.Tani ka ardhur me një tjetër.

Edona James është shprehur se nuk e ka problem të kryejë marrëdhënie para kamerave:”Qysh është më së miri. Nuk e di ndoshta vjen ndonjë djalë i bukur që më pëlqen. Nuk e kam bërë kurrë para kamerave, por s’dua të them që s’do ta bëj atë. Unë e marr jetën qysh të më vjen”-tha ajo.

Të ngjashme