Kryefjala Logo

Përse nuk flasin motrat Libohova? Eranda sqaron të vërtetën

8 Prill, 2022 | 10:18 pm

Prej kohësh është vënë re se motrat Irma dhe Eranda Libohova nuk flasin, ndonse kanë qenë të pandara. Por çfarë ndodhi?

E ftuar në Abc e Pasdites, Eranda ka treguar se ka shumë vite diferencë me Irmën, diku tek 10 vite dhe disa gjëra apo gabime të jetës private familjarët nuk e kuptojnë.

Ndonse ajo ka lënë të kuptohet se flasin pavarësisht se nuk kanë marrëdhënie të ngushtë! Por sesi qëndron e vërteta vetëm ato e dinë.

Të ngjashme