Kryefjala Logo

Përplasje fizike mes Sarës dhe Françeskës, produksioni anullon televotimin!

3 Mars, 2024 | 9:09 pm

Këtë mbrëmje situata mes vajzave ka degraduar deri në përplasje fizike. Sara është përpjekur të futet në tualet me Françeskën ndërsa kjo e fundit nuk e ka lejuar dhe kur ka dalë e ka shtyrë me forcë duke e ofenduar me etiketime të tilla si: Injorante, debile.


U desh ndërhyrja e banorëve të tjerë që situata mes vajzave të mos i kalonte caqet sërish.Sara ka vazbduar e agravuar teksa kërkon që të nxjerrë Franceskën nga shtëpia dhe i shkoj me dashje Franceskës në banjë. Ndërkohë që pas kësaj në shtëpi është futur një Zarf i Zi, ku lajmëron se Big Brother nuk paralajmëron më, por anullohet televotimi dhe do të marrin vesh të martëm se çfarë do të bëhet.

Të ngjashme