Friday, January 21, 2022

Latest Posts

Perlotet Sarah, shkak behet Beatrix?

Se fundmi Sara ka patur perplasje me Beatrix, ku kjo e fundit e ka akuzuar se eshte shkaku qe Donaldi eshte ftohur eshte pikerisht Sarah.

Ndoshta nga gjithe presioni i krijuar Sarah eshte perlotur dhe ka thene se ka kujtuar gjera nga jashte e po qan kot. Ne te njejte kohe i afrohet Donaldi i cili perpiqet ta bej te qeshe dhe i thote:

”Ti vetem po te jesh debile te qash kot”.

Latest Posts

Don't Miss