Kryefjala Logo

Për pak koncerti kthehet në incident, Ylli Limani i shpëton flakës!

30 Korrik, 2022 | 11:14 am

Kohëve të fundit shumë këngëtarë janë hasur me probleme nga më të ndryshmet në skenë. E duket se kësaj nuk i ka shpëtuar as Ylli Limani.

Këngëtari ka qenë duke kënduar, ndërkohë që në skenë janë ndezur flakët për ti dhënë më shumë emocione performancës. Por ai ka qenë aq pranë sa desh është djegur. Por fatmirësisht është larguar menjëherë.

Video është publikuar nga vetë Ylli i cili përbri shkruan: Shpëtuam! Ylli Limani është një ndër këngëtarët më in të momentit dhe mjaft i dashur për publikun.

 

Të ngjashme