Kryefjala Logo

Për këtë ndryshim të ri Dhuratës i nevojitet konfirmimi juaj

24 Maj, 2022 | 5:25 pm

Dhurata Dora dëshiron të ndryshojë “look”. Kjo për faktin që po vjen vera ose edhe mund t’i duhet ky ndryshim për projektet e reja muzikore. Asgjë nuk ka bërë me dije artistja e hitit “Zemër” vetëm ka kërkuar ndihmën e ndjekësve të saj nëse do t’i shkonin flokët e kuqe.

0FBEDC47 2BEA 4D4C 8060 D7CF07EFD43B

Ne na duket interesante edhe me këtë ndryshim Dhurata kështu që edhe mund të guxonte. Dhurata Dora është nga ato artiste që nuk para guxon në look por as në muzikë.

Ajo ka ruajtur prej vitesh të njëjtin stil muzikor dhe ka rezultuar e suksesshme dhe e pëlqyer për publikun shqiptar dhe jo vetëm.

Të ngjashme