Kryefjala Logo

Për ish-banoren e Big Brother-it,”Dubai Porta Potty” nuk ka asgjë të keqe,fundja është 5minuta punë

2 vite më parë

Një temë që edhe pse pak e vjetër,në internet diskutohet ende dhe ndoshta për faktin që asgjë nuk u zbardh dhe asgjë nuk u vërtetua.

Po flasim për “Dubai Porta Potty” që bëri bujë të madhe se vajzat nga gjithë bota shkonin në Dubai dhe punonin si eskorta duke plotësuar dëshirat e pazakonta të të pasurve atje.

E meqënëse tema preku edhe Shqipërinë,e ftuar në “Rrugëtim me Anilën” në News24 ishte ish-banorja e Big Brother,Fjorentina Halili.

E ftuar për të folur rreth kësaj teme,Fjorentina tha:”Dubai është një vend siç është Franca, siç është Italia apo siç është Gjermania, thjesht është ajo ideja “Dubai që ka sheikët”.

Një 20-vjeçare do të thoshte që është mënyra më e shpejtë edhe më e thjeshtë për të fituar shumë lekë,nuk ka asnjë gjë të keqe, 5 minuta punë është,do thotë

Kjo gjë ndodh tek pjesa e rinisë që është rritur tani, unë jam një pjesë e rinisë së hershme që jam rritur me kulturën e punës.

Në fund të ditës të gjithë i duam lekët edhe tundohen kur i shohin. Por problemi është si je rritur, sa të vret ndërgjegja. Unë për veten time nuk e bëj dot këtë gjë”

Janë këto disa fjalë nga intervista e shkëputur ku bëhet e qartë se edhe për Fjorentinën,njësoj si për pjesën më të madhe të botës,kjo eshte diçka e ulët dhe e papranueshme.

Të ngjashme