Kryefjala Logo

Pengu i Zamira Kitës: “Bashkëshorti më ndaloi të luaja rolin e prostitutës”

3 muaj më parë

Aktorja e mirënjohur shqiptare Zamira Kita e cila vazhdon të thurr sukses edhe sot ka rrëfyer detaje nga eksperienca e saj në role të ndryshme.

Në një intervistë të dhënë së fundmi, për programin “Natën me Aulonën”, aktorja e mirënjohur ka rrëfyer se si bashkëshoti e ka ndaluar të luaj një rol në film, atë të prostitutës.

“Ka qenë roli i një kryeprostitue, ishte pronarja e një shtëpie publike. Roli ishte shumë i bukur dhe shumë karakter.Ishte jashtëzakonisht i mirë për mua. Një rol që mua do më krijonte mundësi që çfarë mund të bëj unë, krijimin e një karakteri. Por ai nuk e kuptonte dot kështu. Sa e lexoi që ishte kryeprostitua, jo tha nuk do ta bësh këtë film”, tha Zamira Kita.

Të ngjashme