Thursday, October 21, 2021

Latest Posts

Romeo Veshaj ben dedikimin emocionues per “mesuesin” e tij Agron Llakaj

Binjaket Veshaj u bene te njohur nga Al Pazar ku me skecet e tyre te humorit rane ne sy te publikut.
Por i pari qe ka besuar por dhe i ka mesuar ka qene Agron Llakaj.

Nisur nga kjo, sot ne diten e Mesuesit, Romeo ka bere nje dedikim zemre per te.

Ne nje foto me Gonin dhe Donaldin ai shkruan:

”Gezuar 7 Marsin Mesues! Je njeriu i palodhur qe na bere keta qe jemi sot.Faleminderit per gjithcka qe na ke dhen. Te duam shume!”

Pas largimit te djemve nga Al Pazar u perfol se kishin patur probleme por ne fakt nuk eshte keshtu, duket se ata i jane gjithmine falenderues Gonit.

Latest Posts

Don't Miss