Kryefjala Logo

Paskemi të reja! Antonela Berisha shtatzënë?!

19 Maj, 2022 | 10:00 am

Antonela Berisha shkakton zhurmë kudo që shkon. Mesa duket të njëjtën gjë ka bërë edhe këtë mbrëmje në “Goca dhe Gra”. Ajo ka folur për disa detaje nga jeta e saj, e sigurisht që është ngacmuar edhe për lidhjet e dashurisë.

Kemi të reja nga ty e pyesin moderatoret e ndërkohë që Antonela bën lojra fjalësh, Dalina e pyet: “Mos je shtatzënë moj”?

“Çfarë thua ti”, thotë Antonela duke qeshur e më pas tregon që nuk është madje me punët e zemrës nuk ka asgjë në terezi. Ajo ka treguar gjithashtu se e ka shumë të vështirë të krijoj raport apo të njohë një person.

Pra, siç duket Antonela është ende beqare e në kërkim të dashurisë!

Të ngjashme