Pasi Luizi e quajtu të shtirur,reagon Arjola Demiri

6 muaj më parë

Pak javë më parë Luizi duke folur me banorët për BBVA të shkuar,përmendi Arjolën ku e cilësoi lojën e saj të shtirur.
Kujtojmë se Arjola në shtëpi tregonte vazhdimisht se gjithçka po e bënte për fëmijët e saj dhe produksioni i dhuroi një apartament për të cilin ajo tregonte se kishte shumë nevojë.

E ftuar sot në “Fun Club” me Megi Pojanin,Arjola Demiri foli pikërisht për këtë temë.
Ajo u shpreh se nuk është shtirur aspak brenda shtëpisë as për gjënë më të vogël.
Luizi me ndikimin e tij ka ndryshuar rregullat e lojës dhe prej tij banorët janë më të frikësuar dhe me të ndjeshëm pasi e dinë se ai gjithçka do jua përdori kundër.

Ajo në fakt nuk është kundër tij dhe nuk e gjykon pasi mundohet të kuptojë pozicionin e tij meqënëse është një eksperiencë që dhe ajo vetë e ka provuar.

Të ngjashme