Kryefjala Logo

Pas trajtimit në spital, Fjolla i rikthehet biznesit…

18 Gusht, 2023 | 10:15 am

Pas trajtimit në spital, Fjolla Morina i është rikthyer biznesit të saj. Ajo ka postuar sot video nga dyqani i saj i veshjeve, duke na treguar se e ka hapur dhe e ka vazhduar aty ku e ka lënë.

Gjendja e saj është përmirësuar madje këngëtarja nuk ka harruar të falenderojë edhe ekipin mjekësor që u kujdes për të.

Ajo u desh të trajtohej pasi kohët e fundit shfaqej në rrjete sociale në gjendje jo të mirë, madje fliste edhe gjëra të cilat nuk ishin bërë të ditura më parë.

IMG 5772

Të ngjashme